Alla våra

Utbildningar

VD-utbildningar

Certifierad VD-utbildning
20 dagar

Efter denna utbildning, kan du kvittera ut en VD-certifiering. Ett bevis på att du genomgått hela utbildningen och som spetsar ditt cv för framtida VD-uppdrag. Utbildningen riktar sig till dig, som vill lära dig helheten av VD-uppdraget. I 15 dagar är vi i våra utbildningslokaler i Stockholm och de sista fem dagarna åker vi iväg, där vi tar det sista greppet om ledarskapet och hur vi blir framgångsrika i företagandet.

Executive-program
10 dagar

Det här är programmet för dig som verkligen vill lära dig mer. Ett fullpackat schema med mycket kunniga utbildare. Fördjupningar inom alla områden, vilket gör att du efter utbildningen inte bara kommer att förstå hela rollen som VD, utan också kan få hela företaget och styrelsen att gå mot samma mål och visioner. Arbete med egen affärsplan är ett måste för att få godkänt & erhålla diplom.

VD-program
5 dagar

Alla beslut fattas i toppen på ett företag, vilket gör att VD & styrelse måste veta vart man ska med sitt företag, hur man ska ta sig dit och framförallt vem som ska göra det. VD-Programmet hjälper dig att bli en framgångsrik VD som vet hur man driver företaget framåt tillsammans med styrelse, anställda och andra intressenter.

Grundläggande VD-utbildning
2 dagar

Vår populära 2-dagars VD-utbildning omfattar grunderna du behöver för att bli en framgångsrik VD. Du får lära dig de olika lagar och bestämmelser som gäller och vilka krav som ställs på dig som VD.

Styrelseutbildningar

Grundläggande styrelseutbildning
1 dag

I vår Grundläggande styrelseutbildning får du lära dig grunderna i lagstiftningen och vilka krav som ställs på dig som styrelseledamot. Kursen är mycket omtyckt och anpassad så att vem som helst med enkla grundkunskaper kan följa med.
Våra styrelseutbildningar genomförs i Stockholm och Göteborg, samt via Zoom.

Certifierad styrelseledamot
3 dagar

Man kan önska många kompetenser i ett litet bolag, men brist på kapital och kontaktnät får de flesta att göra allt själva. Ett aktivt och fungerande styrelsearbete är då en nödvändighet för ytterligare framgång och lönsamhet. I kursen Certifierad styrelseledamot, får du lära dig mer om lagar och förordningar, samt få enkla tips på vägen och få hjälp med mallar och andra dokument.

Företagsanpassade utbildningar

Vår specialdesignade styrelseutbildning omfattar mycket mer än bara grunderna du behöver för att bli en framgångsrik styrelseledamot. Vi anpassar utbildningen för er, efter era behov på företaget.

Ekonomi och affärsjuridik

Grundläggande ekonomi
2 dagar

Vår grundläggande ekonomiutbildning riktar sig till dig som är VD eller ledamot. Vikten av att förstå de ekonomiska rapporterna är otroligt viktig.
Känner man inte till hur man läser rapporterna är det svårt att planera verksamheten. Vi utgår i denna utbildning från att du inte har någon större erfarenhet från ekonomiområdet.

Affärsjuridik och beskattning
2 dagar

Det är mycket för en VD och en styrelse att ha koll på.
En mycket viktig sak är att det juridiska blir rätt, och att man förstår vad man håller på med. Med denna 2 dags kurs kommer du att få en mycket djupare inblick inom juridiken och beskattningsområdet.

Hör av dig till oss om du är intresserad på info@executivepeople.se.

Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå