Läs mer om

Executive People

Om oss

Executive People är ett av Sveriges största certifierade utbildningsföretag inom utbildningar riktade mot VD och styrelse. och vi utbildar årligen 100-tals VD/ledare och befattningshavare inom effektivt styrelsearbete och till rollen som VD. Vi erbjuder personer som arbetar i små och medelstora företag utbildningar inom ekonomi, VD-rollen, styrelsearbete, management samt ledarskap.

Executive People är ett av Lloyd´s Register registrerat och certifierat utbildningsföretag.

Ägare

September 2020, mitt under pandemin med Covid-19, bytte Executive People ägare. Tidigare ägare och grundare Bosse Brixeman lämnade med varm hand över företaget till Gustaf och Charlotta Paulson.

Gustaf med en bakgrund inom både försäkrings- och fastighetsvärlden har gedigen kunskap inom VD- och styrelsearbete. Han är numera sälj- och utbildningsansvarig hos oss.

Charlotta kommer senast från bokförlag där hon arbetat som grafisk formgivare och är företagets VD.

Tillsammmans blir de ett oslagbart team!

Möt våra erfarna

Utbildningsledare

Marlene Jegeborn

Marlene verkar inom verksamhetsrådgivning och affärsutveckling samt styrelserelaterade frågor utifrån sin bakgrund som ägare/VD med extern styrelse i mindre koncern och försäljningschef i ett globalt bolag.
Ledarerfarenheter inom generationsskifte som VD/ägare, turn-arounds, tillväxtresa som försäljningschef, ledningsgrupp svenskt bolag inom Nasdaq-listat global koncern.

Stefan Sebö

Stefan har arbetat med förändringsarbete för människor i företag och organisationer i mer än 35 år. Han är en av Sveriges mest efterfrågade konsulter och utbildare inom affärsutveckling, försäljning, och konsten att skapa vinnande team.

Han har skrivit flera mycket uppskattade böcker bl.a “RESULTAT- Din guide till personlig framgång” som när den kom ut blev nominerad till årets ledarskapsbok. Nu aktuell med nya boken ”Konsten att skapa världens bästa företag. 7 faktorer för att lyckas”.

Tony Wetter

Tony Wetter har 25 års erfarenhet från organisationsutveckling för små, medelstora och stora företag. Han har tränat tusentals individer och hundratals företag både nationellt och internationellt. Han coachar och stödjer ledningsgrupper, linje- och funktionschefer för att bidra till en ökad medvetenhet kring företagets tillväxt och tillväxtledarskap i organisationen. Han är Civilekonom, Magister i Organisationsförändring och har studerat vid Uppsala Universitet, Mälardalens Högskola och Pompeu Fabra i Barcelona. Tony är sedan många år certifierad handledare för ett antal utvecklingsverktyg bl a IDI-360, SPQ och LNQ och Kärnkvaliteter.

Tony har sedan 1996 haft egna uppdrag som projektledare, försäljningschef, ledarskapsutvecklare, VD, Affärsområdesansvar och styrelseuppdrag. Han är idag verksam som tillväxtkonsult och VD för Auxentum Organisationsutveckling och samarbetspartner till Executive People.

Patrik Fallberg

Patrik Fallberg är advokat med särskild inriktning på att företräda arbetsgivare i arbetsrättsliga frågor. Företräder såväl svenska arbetsgivare inom privat och offentlig sektor såväl som utländska arbetsgivare som bedriver verksamhet i Sverige.

Patrik Fallberg biträder sina klienter med löpande och förebyggande rådgivning, vid förhandlingar och domstolstvister, skriver artiklar på området samt har en betydande utbildningsverksamhet.

Mats Wester

Mats Wester har över 30 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning i ledande befattningar på ledningsgruppsnivå från ett flertal olika branscher och företagskulturer. Han har verkat i positioner som marknadsdirektör, business area manager och VD i företag som McDonald’s, Spendrups, General Electric, Cederroth, TV-shop och Mattel Toys och byggt varumärken som Norrlands Guld, Mariestads, LOKA, Nutrilett, Salvekvick, HtH m.fl.

Patrik Wohlfeil

Försäljnings och ledarskapskonsult som i botten är marknadsförare och varumärkesstrateg, med lång erfarenhet inom reklambranschen som marknads, försäljningschef och med över 20 års erfarenhet som konsult / utbildare för både näringslivet och högskola.

Patrik har lång erfarenhet inom kundservice, försäljning, ledarskap, förhandlingsteknik och marknadskommunikation och personlighetsprofilering.
Aktiv som föreläsare vid flera högskolor och utbildningsföretag.

Bo Tonnquist

Bo Tonnquist är föreläsare, författare och konsult med lång operativ erfarenhet inom projektledning, verksamhetsutveckling och marknadsföring. Som senior partner i Baseline Management AB hjälper han företag och organisationer att utveckla och implementera projektorienterade arbetssätt och agila metoder.

Han är aktiv som föreläsare på flera universitet, högskolor och utbildningsföretag.
Bo var med och utvecklade certifiering av projektledare i Sverige och har varit medlem av IPMA:s svenska certifieringsstyrelse.

Anders Råberger

Anders Råberger har jobbat som rekryteringskonsult i 14 år och är idag VD för Norén & Lindholm AB. Tidigare i sin karriär har Anders jobbat som Försäljningschef och andra chefstjänster.

Anders är certifierad i TalentQ, OPQ samt Assesios olika personlighets- och färdighetstestverktyg. Anders har också en högskoleexamen i ekonomi.

Krister Frost

Krister Frost är jurist och ekonom och har över 20 års erfarenhet från juridikundervisning på universitet och högskolor.

Krister undervisar i beskattningsrätt, entreprenadjuridik och internationell affärsjuridik samt har över 20 års erfarenhet från styrelsearbete i aktiebolag, ekonomiska föreningar, bostadsrättsföreningar och ideella organisationer.

Krister utnämndes till årets lärare år 2016 av mälekon på Mälardalens högskola (EST).

Adina Andersson

Arbetsmiljö.

Trött på mail som fastnar?

Lämna ditt telefonnummer, vi diskuterar allt direkt!


Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå