CERTIFIERAD VD  

Är man vd eller ska bli och vill bredda sina kunskaper så är min rekommendation att gå 20 dagar direkt. Jag var tveksam till sista veckan i Spanien men har idag insikten att det var det bästa på hela utbildningen. Inte pga sol och värme utan vad det gav mig i min vd-roll.

Utbytet som vi hade mellan oss vd-kollegor när man umgås dygnet runt var lika mycket värt som själva utbildningen.

Genomgående bra upplägg och stort engagemang från Bosse Brixeman!

Joakim Westerlind, Certifierad vd, Bjurfors i Åre AB

 

 

 

CERTIFIKAT NUMMER 115

 

 

CERTIFIERAD VD  

VD utbildningen 20 dagars har varit fantastisk på många olika sätt. För att nämna några saker vill jag framför allt lyfta att föreläsarna håller mycket hög nivå. Kombinationen med att kursdeltagarna var prestigelösa och open minded bidrog detta till att utbytet mellan oss kursdeltagare men även kursledare till att lyfta och stärka varje individ. Mina topp fem intryck under utbildning är
-Hög inspirationsnivå både från kursdeltagarna och de olika föreläsarna.
-Erfarenhetsutbytet mellan deltagare och kursdeltagare är fantastiskt utvecklande.
-Bra strukturerat ramverk för att skapa sin affärsplan.
-Arbetet med IDI har jag nytta av dagligen i möten med olika människor.
-Mycket av det man funderar på och känner i sin roll som VD, formaliseras och förpackas inför framtiden på ett bra sätt. 

I och med att finalveckan var i Spanien medförde det att vi lyfte både som individer och gruppen som helhet. Till er som funderar på att gå denna utbildning kan jag bara säga: Tveka inte. Prioritera det!

Anders Segerström, Certifierad vd, Falköpings mejeri

 

 

 

CERTIFIKAT NUMMER 114

 

 

CERTIFIERAD VD  

Den 20-dagars VD certifiering har för mig varit nyckeln till förnyad inspiration och fokus båda på det personliga plan och med hänsyn till inriktning av mitt företag.

Executive People har samlad några av de mest erfarna utbildare inom respektive utbildningsområden och fått dom att dela med sig av deras många år av erfarenhet, vilket har varit mycket inspirerande och lärorikt.

Sist men inte minst fick jag träffa ett trevligt och glatt gäng av VD’ar från olika branscher, där gav möjlighet för båda reflektion av tanker, idéer, erfarenheter och där bidrog till mycket skratt och roliga stunder jag sent vill glömma.

Kursen får därför mina absolut högsta rekommendationer.

Michael Junge Pedersén, Certifierad vd, BIZNovation AB

 

 

 

CERTIFIKAT NUMMER 113

 

 

CERTIFIERAD VD  

Som ny VD ville jag utveckla mina kunskaper generellt och hade tidigare gått grundläggande vd-utbildning hos Executive People innan jag tillträdde. Redan då kände jag att det här var en utbildning för mig som verkligen skulle ge något.

Det visade sig att den skulle uppfylla alla mina förväntningar.
Med kompetenta kursledare och fantastiska kursdeltagare har jag fått med mig otroligt värdefull kunskap och erfarenhet

5 stjärnor av 5

Mikael Westberg, Certifierad vd, FTX teknik & service AB

 

 

 

CERTIFIKAT NUMMER 112

 

 

CERTIFIERAD VD  

En heltäckande utbildning som verkligen stärkt mig i ledarrollen och som vd.
Den har gett mig mycket inspiration och många verktyg.

Nu är jag redo att leda företaget in i nästa fas.

Årets företagare 2019 i Katrineholm

Framtiden ser mycket ljus ut!

 

Veronica Gårdestig, Certifierad vd, Impecta fröhandel AB

 

 

 

CERTIFIKAT NUMMER 111

 

 

CERTIFIERAD VD  

Att tillsammans med ett team av utbildare av högsta kvalitet få en möjlighet att växa både som person och ledare är den bästa investering man kan göra. Det är precis vad du får i 20-dagars certifierande VD-utbildningen. Utbildningen bidrar med energi, kunskap och erfarenhet som ger trygghet och inspiration för att ta leda företaget in i framtiden.

Som en bonus får man ett nätverk av väldigt kompetenta och trevliga människor att dela erfarenheter och idéer med.

Högsta rekommendationer till denna utbildning.

Avslutningsvis vill jag rikta ett stort tack till Executive People, alla utbildare och inte minst mina fantastiska vd-kollegor på utbildningen.

Anders Bruce, Certifierad vd, LMI AB

 

 

 

CERTIFIKAT NUMMER 110

 

 

CERTIFIERAD VD  

Som VD i ett växande bolag ställs man hela tiden inför nya utmaningar. För att möta dessa utmaningar så är det viktigt att löpande fylla på ”verktygslådan”, med den kompetens som uppdraget kräver. Jag genomförde de första tio dagarna i VD programmet 2013 och andra halvan med ytterligare tio dagar 2018. För mig var detta upplägget optimalt då Flexbuss har expanderat kraftigt varje år. När jag påbörjade VD-utbildningen 2013 var vi ca 120 medarbetare och nu 2018 passerar vi 500.

Jag valde Executive People som utbildningspartner efter en rekommendation av en affärskollega. Jag kommer nu i min tur att rekommendera Executive People vidare i mitt nätverk. Det som gör Executive People unikt är att man valt att satsa på föreläsare av toppklass. Detta har inspirerat och skapat dynamik under hela utbildningen. Att få bolla frågor med människor som själva har upplevt det jag som ledare ställs inför, är nyckeln till framgång.

Med nya kunskaper och erfarenheter kommer jag nu, att utveckla mitt ledarskap och min organisation mot nya mål

David Lindquist, Certifierad vd, Flexbuss AB

  CERTIFIKAT NUMMER 109  

CERTIFIERAD VD  

Att bli framgångsrik som VD kräver mer än att bara veta allt om vad VD har för arbetsbeskrivning. För att få hela organisationen att ställa upp bakom ditt uppdrag gentemot ägare och styrelse ska du också se till att kunskap implementeras på ett riktigt sätt på rätt plats i din organisation. Till dels handlar detta om att förutse och undvika fallgropar som är unika för VD:s jobb. Hur denne bör uppföra sig och uppträda förnuftigt och agera skicklig över tid är även det ett starkt inslag i kursen.

Det är just dessa aspekter som Executive Peoples Certifierad VD-utbildning fördjupar sig i och ger dig kunskap i. Ta utbildningen till dig! Den leder dig raka spåret till att bli en komplett VD. Ytterligare en utbildning från Executive People AB som levererar!

Laurentiu Tomsa, Certifierad vd, Uppsala kommun

  CERTIFIKAT NUMMER 108  

CERTIFIERAD VD  

En 20-dagars vd-utbildning ger ovärderlig kunskap om de utmaningar man kan ställas inför. Nu när jag är klar med utbildningen, förstår jag vad jag inte visste.

En mycket bra & värdefull utbildning

Rekommenderas till alla vd eller till dig som funderar på att bli vd

Henrik Boström Certifierad vd på O-ringen AB

CERTIFIKAT NUMMER 107

CERTIFIERAD VD

En högklassig utbildning med intressanta och otroligt duktiga föreläsare/kursledare. Jag har fått insikter och utvecklats i den riktning jag önskar dessutom har jag fått nya verktyg som jag kan använda direkt i min vardag.

Kan verkligen rekommendera utbildningen oavsett om du är i början av din karriär eller vill ta nästa steg i din personliga utveckling som ledare.

Adrian Aho, Certifierad vd Rönnebor Consulting AB

CERTIFIKAT NUMMER 106

CERTIFIERAD VD

Jag tycker att detta varit en klockren VD-utbildning som jag definitivt kan rekommendera. Kursplanen innehöll precis rätt ämnen och gav mig verktyg som varit direkt tillämpbara i praktiken. Nivån var helt rätt och kursledarna har varit både erfarna och proffsiga.

Dessutom blev det ett riktigt bra utbyte med övriga kursdeltagare då grupperna var lagom stora vilket skapade bra diskussioner och dynamik.

Annika Jansen, Certifierad Vd, Service Compagniet Svenska AB

CERTIFIKAT NUMMER 105

CERTIFIERAD VD

Med hög kompetens hos både kursledare och föreläsare, kommer jag hem med otroligt mycket ny kunskap och känner att jag fått en mycket bra utbildning.

Funderar du på att bli certifierad vd? Gör det, du kommer inte att bli besviken

Ulrika Ekström. Certifierad vd, Hansa Oil AB

CERTIFIKAT NUMMER 104

CERTIFIERAD VD

Då jag är ägare och även vd i mitt bolag, sökte jag en utbildning som skulle passa mig och bolagets framtid. Trodde att jag skulle få en bra utbildning, men fick mycket mer än jag någonsin drömt om. Executive People’s utbildning Certifierad vd, är en superutbildning som jag kan rekommendera alla som vill förstå helheten och hur vi ska ta oss an framtiden i företaget. 

5 stjärnor från mig

Afshin Dabiri. Certifierad vd, Säkerhet Ordningsbevakning SOB AB

CERTIFIKAT NUMMER 103

CERTIFIERAD VD

Jag är i starten av min resa som VD och företagsledare, och kände tidigt att jag har ett utbildningsbehov. Jag kom i kontakt med Bosse Brixeman efter att jag varit inne på hemsidan och läst om de olika utbildningarna och till slut bestämde jag mig för att anmäla mig till 20 dagars utbildningen med avslutande certifiering.

Utbildningen har slagit mina förväntningar med hästlängder. Åkte dit och hoppades på en intressant utbildning men fick mycket mer.

Från mycket bra föreläsare med intressanta ämnen till en grupp där vi hade intressanta diskussioner vid varje tillfälle och ett nätverk med mig hem som gick utbildningen samtidigt. Jag åkte hem med mycket motivation och kunskap som hade tagit många år att lära sig utan denna utbildning.

Hampus Svensson. Certifierad vd, Bildelslagret AB

CERTIFIKAT NUMMER 102

CERTIFIERAD VD

Genom åren har jag utbildat mig inom flera områden, allt från ekonomi till sälj. Men aldrig tidigare har jag gått en utbildning som överträffat mina förväntningar så som denna, och jag kom hem med mycket ny kunskap som kommer till användning varje dag. Kursens innehåll, planering, kursledare och föreläsare, håller alla en mycket hög nivå. Jag kan bara ge kursen högsta betyg. 

Kennet Karjalaninen. Certifierad Vd, Hallands motor

  CERTIFIKAT NUMMER 101

0

Start typing and press Enter to search