Nöjda, så vill vi ha det

Referenser

Efter ett par år som VD var det dags att fördjupa mina kunskaper och sätta mig in i vad det ”egentligen” innebär att vara VD.

Valet föll på en 5 dagars kurs i VD programmet hos Executive People.

Mycket imponerad att man har lyckats att få till så många bra föreläsare och bra ämnen under 5 dagar, stor kunskapsnivå som jag värdesätter högt. Nu planerar jag för ytterligare 5 dagar till våren 2022 med mer fördjupning i ”Affärsplanen”.

Carola Tunström, VD Etni AB

Efter ett par år som VD kände jag att det var dags att förnya mina kunskaper och hjälpmedel i min vardag. Jag fastnade för Executive People och 10-dagars Executive-Program. Bra utbildningsupplägg, bra och kunniga kursledare, fantastiska kursdeltagare från olika branscher som delade kunskap och erfarenhet.

Kan varmt rekommendera utbildningen för alla i ledande position.

Adil Jusic, VD Securitas Retail AB

Jag har gått första halvan av min utbildning till Certifierad VD hos Executive People och är väldigt nöjd så här långt. Trots att utbildningsdagarna, pga Covid, varit digitala så har det fungerat väldigt bra. Blandningen på föreläsare är föredömlig och kunskapsnivån mycket hög. Jag har några års erfarenhet av att driva bolag och vara VD men har ändå lärt mig nya saker och framförallt fått en större kunskap och förståelse av att vara VD.

Jag rekommenderar alla i ledande position att vidareutbilda sig hos Executive People.

Jesper Wirén, VD Enjay

Nybliven VD som jag är blev jag rekommenderad att gå 10-dagar VD-utbildning (Executive program) via Executive People för att få en bättre förståelse och kunskap i rollen som VD vilket jag verkligen har fått. Utbildningen har skett på distans via Zoom pga rådande pandemi och Executive People har verkligen lyckats få det att fungera.

Kan starkt rekommendera utbildningen för både nyblivna och om man varit VD ett tag, man kan aldrig utbilda sig för mycket 😉.

Tobias Bauer, VD Nytorps Rör

Sammansättningen av deltagare från vitt skilda verksamheter och branscher gjorde att utbyte av erfarenheterna blev stora. I min bransch, lantbruk och djuruppfödning, där man ofta sitter på ”alla stolarna” själv, fick jag hjälp att räta ut många funderingar och fick bra verktyg med mig hem.

Upplägget med breakout rooms tillsammans med en fantastisk föreläsare och proffsig ”backoffice”-hjälp gjorde att jag höjer denna utbildning via Zoom, högt. Mycket inspirerande!

Susanne Esseen, VD Stora Ekeby Säteri & Stora Ekeby Kött
Grundläggande VD-utbildning

Genomgående bra upplägg och stort engagemang. Är man VD eller ska bli och vill bredda sina kunskaper så är min rekommendation att gå 20 dagar direkt. Jag var tveksam till sista veckan i Spanien men har idag insikten att det var det bästa på hela utbildningen. Inte pga sol och värme utan vad det gav mig i min VD-roll.

Utbytet som vi hade mellan oss VD-kollegor när man umgås dygnet runt var lika mycket värt som själva utbildningen.

Genomgående bra upplägg och stort engagemang från Bosse Brixeman, tidigare VD Executive People AB!

Joakim Westerlind, Certifierad VD, Bjurfors i Åre AB

En heltäckande utbildning som verkligen stärkt mig i ledarrollen och som VD. Den har gett mig mycket inspiration och många verktyg. Nu är jag redo att leda företaget in i nästa fas. Årets företagare 2019 i Katrineholm. Framtiden ser mycket ljus ut!

Veronica Gårdestig, Certifierad VD, Impecta fröhandel AB

Den 20-dagars VD certifiering har för mig varit nyckeln till förnyad inspiration och fokus båda på det personliga planet och med hänsyn till inriktning av mitt företag. Executive People har samlad några av de mest erfarna utbildare inom respektive utbildningsområden och fått dom att dela med sig av deras många år av erfarenhet, vilket har varit mycket inspirerande och lärorikt. Sist men inte minst fick jag träffa ett trevligt och glatt gäng av VD:ar från olika branscher, där möjlighet gavs för både reflektion av tanker, idéer, erfarenheter och där bidrog till mycket skratt och roliga stunder jag sent vill glömma.

Kursen får därför mina absolut högsta rekommendationer.

Michael Junge Pedersén, Certifierad VD, BIZNovation AB

Då jag är ägare och även VD i mitt bolag, sökte jag en utbildning som skulle passa mig och bolagets framtid. Trodde att jag skulle få en bra utbildning, men fick mycket mer än jag någonsin drömt om. Executive Peoples utbildning Certifierad VD, är en superutbildning som jag kan rekommendera alla som vill förstå helheten och hur vi ska ta oss an framtiden i företaget.

5 stjärnor från mig.

Afshin Dabiri. Certifierad VD, Säkerhet Ordningsbevakning SOB AB

Jag tycker att detta varit en klockren VD-utbildning som jag definitivt kan rekommendera. Kursplanen innehöll precis rätt ämnen och gav mig verktyg som varit direkt tillämpbara i praktiken. Nivån var helt rätt och kursledarna har varit både erfarna och proffsiga. Dessutom blev det ett riktigt bra utbyte med övriga kursdeltagare då grupperna var lagom stora vilket skapade bra diskussioner och dynamik.

Annika Jansen, Certifierad VD, Service Compagniet Svenska AB

Genom åren har jag utbildat mig inom flera områden, allt från ekonomi till sälj. Men aldrig tidigare har jag gått en utbildning som överträffat mina förväntningar så som denna, och jag kom hem med mycket ny kunskap som kommer till användning varje dag. Kursens innehåll, planering, kursledare och föreläsare, håller alla en mycket hög nivå. Jag kan bara ge kursen högsta betyg.

Kennet Karjalaninen. Certifierad VD, Hallands motor

Med hög kompetens hos både kursledare och föreläsare, kommer jag hem med otroligt mycket ny kunskap och känner att jag fått en mycket bra utbildning. Funderar du på att bli Certifierad VD? Bli det, du kommer inte att bli besviken.

Ulrika Ekström. Certifierad VD, Hansa Oil AB

Trött på mail som fastnar?

Lämna ditt telefonnummer, vi diskuterar allt direkt!

Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå