Executive-programmet

VD-kursen jag gått hos Executive People gav mig så mycket mer än jag hade trott.

Den var bred men samtidigt ändå detaljrik. De olika kurs-momenten passade mig utmärkt och jag har fått en mer allomfattande bas att stå på som VD.

Kursledarna var toppen! Kompetenta, engagerade, entusiastiska och väldigt intressanta att lyssna till.  Upplägget gav också stort utrymme till intressanta diskussioner och kunskapsutbyte oss kursdeltagare emellan.

Att Gustaf Paulson själv var med alla dagarna satte en slags kvalitetsstämpel på kursen. Han styrde upp saker om det behövdes och var väldigt delaktig.

Jag kan varmt rekommendera Executive People:s VD-kurs.  Att sedan luncherna är bland det godaste jag ätit gör ju inte saken sämre.

Annmarie Lund, VD Byggnadsfirman Lund

Läs mer om Executive-programmet

Certifierad VD-utbildning

Executive Peoples 20 dagars certifierad VD-utbildning har gett mig en större förståelse för de olika delarna som innefattas i en VD’s uppgifter och ansvar.

Jag har också via olika övningar, verktyg samt relevant och aktuell information kunnat komplettera mina tidigare erfarenheter med nya kunskaper och insikter.
Tillsammans ger det mig en verktygslåda som tillför en större säkerhet och möjlighet att verka professionellt och framtidsorienterat i min roll som VD.

Tony Hadarson, VD, Hässleholms Fibernät AB

Läs mer om Certifierad VD-utbildning

VD-programmet

Jag tyckte denna utbildning passade mig och min yrkesroll jättebra. Bra omfattning på innehållet och uppdelningen av kursdagar. Förläsarna håller en hög kvalitet och gör det lätt att ta till sig delområdet och vad som är viktigt att känna till och veta i rollen som VD. Utbytet med andra kursdeltagarna från olika branscher bidrar också till att jag varmt kan rekommendera denna utbildning till de som idag har en VD roll eller som siktar på en sådan roll.

Reine Frisk, VD Loxia Projektledning AB

Läs mer om VD-programmet

Grundläggande styrelseutbildning

Utbildningen har gett mig bra grundkunskaper och förståelse för hur en styrelse fungerar med dess ansvar och regler. Mycket bra och kunnig föreläsare med lång erfarenhet samt intressanta diskussioner med de andra deltagarna.

Kursen rekommenderas starkt!

Marie Barrefors, FVB Sverige AB

Läs mer om Grundläggande styrelseutbildning

Certifierad VD-utbildning

Efter att jag gått Certifierad VD-utbildning under 20 dagar hos Executive People känner jag mig trygg och säker med att ta nästa steg i min resa mot VD-uppdrag. Trots många år som ledare har jag fått med mig en mängd nya insikter och användbar kunskap genom utbildningens omfattning, mycket kunniga, inspirerande och engagerade föreläsare. Teorier har omsatts till praktiska och värdeskapande verktyg!

Dessutom ger utbildningens upplägg många och värdefulla tillfällen att dela erfarenheter med dem andra kursdeltagare, minst lika värdefullt som utbildningen i sig.

Jag kan varmt rekommendera utbildningen för dig som är i en ledande position och vill utveckla dig ytterligare.

Peter Arnhjort, driftchef Botkyrka Kommun

Läs mer om Certifierad VD-utbildning

Certifierad VD-utbildning

En mycket omfattande utbildning som ger en stabil och bred grund.

Kunniga, inlyssnande och väldigt erfarna föreläsare som med stort engagemang sätter sig in i alla branscher för att på bästa sätt kunna hjälpa just dig!

Många bra och värdeskapande verktyg får man med sig efter den 20 dagar korta utbildningen, en komplett utbildning som berör det mesta man behöver men även tillåter att man fördjupar sig ytterligare inom vissa områden.

En proffsig, strukturerad och gedigen utbildning som jag ger absoluta toppbetyg till, bra jobbat Executive People!

Kenneth Köhalmi, blivande VD, WS Mekaniska

Läs mer om Certifierad VD-utbildning

Certifierad VD-utbildning

Gillade kombinationen av kompetenta föreläsare, praktiska arbetsuppgifter och intressanta diskussioner med övriga kursdeltagare. Kan varmt rekommendera utbildningen för dig som är eller ämnar bli VD!
Johan Sträng, Regionchef SYD och MITT, Curonova
Läs mer om Certifierad VD-utbildning

Certifierad Vd-utbildning

Jag har gått Certifierad VD-utbildning i 20 dagar hos Executive People. En komplett utbildning som innefattar det mesta du behöver veta när du leder ett bolag. Jag var väldigt nöjd med upplägget i att få en översiktsbild inom alla områden men också med möjligheten att fördjupa mig inom de områden som kändes lite mer spännande. Jag har för första gången fått verktyg och förståelse för hur man på ett praktiskt och fungerande sätt arbetar, dagligen, med affärsplanen och affärsmodellen – något som annars ofta bara ligger och samlar damm i en bokhylla.

Proffsiga och härliga föreläsare tillsammans med ett strukturerat upplägg från Executive People gör att mitt betyg blir Toppklass!

Jesper Wirén, VD Enjay AB

Läs mer om Certifierad VD-utbildning

Executive program

Nybliven VD som jag är blev jag rekommenderad att gå 10-dagar VD-utbildning (Executive program) via Executive People för att få en bättre förståelse och kunskap i rollen som VD vilket jag verkligen har fått. Utbildningen har skett på distans via Zoom pga rådande pandemi och Executive People har verkligen lyckats få det att fungera.

Kan starkt rekommendera utbildningen för både nyblivna och om man varit VD ett tag, man kan aldrig utbilda sig för mycket 😉.

Tobias Bauer, VD Nytorps Rör

Läs mer om Executive program

Grundläggande VD-utbildning

Jag skulle vilja ge goda rekommendation till VD-utbildningen jag nyligen genomgick. Det var en bra & berikande erfarenhet och jag fick med mig några nya insikter. Under kursens gång fick jag möjlighet att lära mig om och utforska olika aspekter av VD-rollen på ett engagerande och interaktivt sätt. Utbildningens innehåll var relevant och aktuellt. Föreläsarna var pålästa inom sina respektive områden. Jag är övertygad om att den kunskap och de färdigheter jag fick genom denna utbildning kommer att vara bra verktyg för min professionella utveckling som VD.

Martin Joronen Falu Mekaniska Verkstad AB

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

VD-programmet

En fantastisk utbildning som är lätt att applicera på den verksamhet du leder. Utbildningen erbjuder högkvalitativa föreläsare och ämnen som är aktuella i din ledarroll. Kursledarna är väldigt måna om att varje deltagare får ut så mycket som möjligt av utbildningen. Du blir sedd, lyssnad på och utmanad. Kan varmt rekommendera utbildningen! Ser mycket fram emot att fortsätta till Executive program.

Annika Kjellemar, Rektor Consensum Gymnasium

Läs mer om Executive program

Grundläggande VD-utbildning

Kursledare och föreläsare i absolut toppklass gör VD-utbildningen både inspirerande och användbar. Upplägg, innehåll och omfattning är helgjutet, men det stora mervärdet är utbildarnas pedagogiska touch. Jag kan starkt rekommendera utbildningen för blivande VDs men också befintliga som behöver utöka sin verktygslåda för att stå bättre rustade mot allehanda utmaningar. Utbildningen etablerar kompetens att både möta svårigheter och att utveckla, optimera verksamheter. Ett till plus: den är rolig, minuterna flyger i väg.

Peter Axtelius

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Grundläggande VD-utbildning

En riktigt bra utbildning! Proffsigt, inspirerande och användbart i min roll i arbetslivet! Har varit på många utbildningar men sällan eller aldrig fått med mig så mycket användbara verktyg. Lagom tempo med precis lagom med pauser, dom gör att man orkar ta in info på ett bättre sätt. Rekommenderar alla blivande och nya VD:ar att gå denna. Otroligt kunniga och erfarna föreläsare. Kommer definitivt att rekommendera Executive People som föreläsare och kursen i sig.

Christian Sihvonen, VD Peter Rosén Åkeri AB
Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Certifierad VD-utbildning

Väldigt omfattande och relevant utbildning. Mycket kunniga och erfarna föreläsare som kunde relatera till deltagarnas olika verksamheter. Väldigt givande att utbyta kunskap och erfarenheter med andra deltagare. Känner verkligen att jag fått med mig nya kunskaper och verktyg för att utveckla vår verksamhet. Mina varmaste rekommendationer.

Harrison Vrbanjac, VD Exclusive Cars

Läs mer om Certifierad VD-utbildning

Certifierad VD-utbildning

Certifierad VD-utbildning

Det är verkligen en fantastiskt givande utbildning med många kompetenta föreläsare. Rekommenderas varmt till både nuvarande och blivande verkställande direktörer.

Delia Zadius, VD & Founder EduTechSmart

Läs mer om Certifierad VD-utbildning

VD-programmet

Efter ett par år som VD var det dags att fördjupa mina kunskaper och sätta mig in i vad det ”egentligen” innebär att vara VD.

Valet föll på en 5 dagars kurs i VD programmet hos Executive People.

Mycket imponerad att man har lyckats att få till så många bra föreläsare och bra ämnen under 5 dagar, stor kunskapsnivå som jag värdesätter högt.

Carola Tunström, VD Etni AB

Läs mer om VD-programmet

Executive program

Efter att ha tillträtt rollen som VD, oktober 2020, var det ett bra läge att gå Executive Peoples VD-utbildning i 10 dagar under hösten 2021. Utbildningen tog mig igenom alla viktiga ämnen som ligger inom en VD’s ansvarsområde och de skapade en bra mix av kompetenta föreläsare som tillsammans med ett aktivt deltagande från alla kursdeltagare gjorde att utbildningen blev en fullträff!

Johan Öberg, VD Albion Nordic AB

Läs mer om Executive program

Executive program

Jag har gått första halvan av min utbildning till Certifierad VD hos Executive People och är väldigt nöjd så här långt. Trots att utbildningsdagarna, pga Covid, varit digitala så har det fungerat väldigt bra. Blandningen på föreläsare är föredömlig och kunskapsnivån mycket hög. Jag har några års erfarenhet av att driva bolag och vara VD men har ändå lärt mig nya saker och framförallt fått en större kunskap och förståelse av att vara VD.

Jag rekommenderar alla i ledande position att vidareutbilda sig hos Executive People.

Jesper Wirén, VD Enjay

Läs mer om Executive program

Executive program

Efter ett par år som VD kände jag att det var dags att förnya mina kunskaper och hjälpmedel i min vardag. Jag fastnade för Executive People och 10-dagars Executive Program. Bra utbildningsupplägg, bra och kunniga kursledare, fantastiska kursdeltagare från olika branscher som delade kunskap och erfarenhet.

Kan varmt rekommendera utbildningen för alla i ledande position.

Adil Jusic, VD Securitas Retail AB

Läs mer om Executive program

Certifierad styrelseledamot (för närvarande har vi endast grundläggande styrelseutbildning)

Väl genomarbetad utbildning med proffsiga föreläsare. Jag fick med mig bra verktyg, intressanta diskussionsforum och en klar bild över hur vi ska jobba vidare med styrelsearbetet. Utbildningen var digital och allt fungerade hur bra som helst.

Kan verkligen rekommendera Executive People.

Gustav Håkansson, Franchisetagare Skandiamäklarna

Läs mer om Grundläggande styrelseutbildning

Grundläggande VD-utbildning via Zoom

Grundläggande VD-utbildning via Zoom

Att gå kurs hos er var över mina förväntningar då jag själv har respekt för möten och grupparbeten digitalt. Detta lyckades ni mycket bra med genom att ni engagerade och ödmjukt svarade på allas funderingar och utmaningar. Tack 🙏🏻

Camilla Dahlqvist, Montell & Partners

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Certifierad styrelseledamot (för närvarande har vi endast grundläggande styrelseutbildning)

Gick utbildningen med min partner ca 1,5 år efter att ha tillsatt en mindre styrelse för vårt bolag. Därav hade vi redan kunskap inom ämnet. Trots det lärde vi oss mycket angående grunderna & mer avancerade delar hur en styrelse ska byggas samt arbeta på ett effektivt sätt.

Kursledarna var kompetenta och väldigt uppmärksamma under frågestunderna.

Kursen rekommenderas starkt!😊

Robin Hage, Franchisetagare Skandiamäklarna

Läs mer om Grundläggande styrelseutbildning

Grundläggande VD-utbildning

Nybliven VD hösten 2020. Kände att jag behövde lite kött på benen i VD rollen 😀 . Bra upplägg på kursen och mycket bra föreläsare. Rekommenderar den starkt.

 

Michael Brandtman, VD Lennart Örnmarks Måleri Firma I Malmö AB
Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Grundläggande VD-utbildning

Grundläggande VD-utbildning

Kursens upplägg och pedagogik var kvalitativ, relevant och jag upplevde att teorin styrde mot det ändamål som jag behövde kunskap inom. Föreläsarna är väldigt kunniga och de lyckades med att konkretisera samt svara på flera av de frågeställningarna jag hade innan kursen. Rekommenderar kursen starkt.

Andrés Heredia-Toledo, vice VD, CSK Projekt AB

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Grundläggande VD-utbildning

Jag gick kursen i rollen som blivande VD för ett start-up och kan starkt rekommendera den. Mycket duktig och kunnig kursledare som verkligen delade med sig av både med och motgång och jag hade även mycket utbyte av de andra deltagarna. Innehåller var precis det som jag behövde för att känna mig mer säker på min nya roll, vad som förväntas av mig och vilka förväntningar jag kan ha på både styrelse och ägarna, samt vilka lagar och regler som jag behöver förhålla mig till.

Anna Erkstam, Bioreperia

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Grundläggande VD-utbildning

Tack för en bra kurs.

Utbildare Benny är en man med både stort hjärta och imponerande erfarenhetsbank att ösa ur (vilket han gör med besked)

Han och de övriga deltagarnas engagemang gjorde utbildningen minnesvärd och bra. Den passade mig bra och jag har rekommenderat min VD-kollega att gå kursen i Stockholm senare.

Erik Bergström, VD OMT Tech AB

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Grundläggande VD-utbildning

Fick mycket mer än ökad kunskap och förståelse på VD-rollen. Föreläsaren Benny imponerade stort och lämnade viktiga delar av sin erfarenhet hos deltagarna. Jag rekommenderar kursen starkt och hoppas jag kan ta vidare utbildning snart 😊

Húni Heiðar Hallsson, VD Lindbergs

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Företagsanpassad styrelseutbildning

Jag rekommenderar verkligen utbildningen. Mycket bra föreläsare som anpassade utbildningen efter våra behov och därmed gav oss en bra grund för vårt fortsatta styrelsearbete.

Eva Larsson, VD Synologen AB

Läs mer om Företagsanpassade utbildningar

Grundläggande VD-utbildning

Sammansättningen av deltagare från vitt skilda verksamheter och branscher gjorde att utbyte av erfarenheterna blev stora. I min bransch, lantbruk och djuruppfödning, där man ofta sitter på ”alla stolarna” själv, fick jag hjälp att räta ut många funderingar och fick bra verktyg med mig hem.

Upplägget med breakout rooms tillsammans med en fantastisk föreläsare och proffsig ”backoffice”-hjälp gjorde att jag höjer denna utbildning via Zoom, högt. Mycket inspirerande!

Susanne Esseen, VD Stora Ekeby Säteri & Stora Ekeby Kött

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Trött på mail som fastnar?

Lämna ditt telefonnummer, vi diskuterar allt direkt!

Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå