Referenser VD-Utbildningar

Jag gick vd-utbildningen och vill gärna rekommendera den till andra. Den gav mig en komplett bild över vd-uppdraget. Kornelia Juhas Haglund, Junnifart

Utbildningen gav en bra bild om uppdraget som vd. Den var väl genomförd och gav utrymme för diskussioner då vi fick praktisera kursens innehåll i verkliga situationer. – Johan Lundblad, Restaurang Spring

Mycket matnyttigt som jag själv kan jobba vidare med. Materialet som jag fick med mig inspirerar till att lära och fördjupa mig ytterligare. – Anna Högborg, Bilia Personbilar

Jag tyckte upplägget var perfekt! En utbildning som verkligen fick mig att tända till på styrelsearbetet. Mycket att tänka på vilket gjorde denna dag väldigt värdefull för mig. – Thomas Sjöstrand, Familjens Jurist

CERTIFIKAT NUMMER 101

CERTIFIERAD VD

Jag är i starten av min resa som VD och företagsledare, och kände tidigt att jag har ett utbildningsbehov. Jag kom i kontakt med Bosse Brixeman efter att jag varit inne på hemsidan och läst om de olika utbildningarna och till slut bestämde jag mig för att anmäla mig till 20 dagars utbildningen med avslutande certifiering.

Utbildningen har slagit mina förväntningar med hästlängder. Åkte dit och hoppades på en intressant utbildning men fick mycket mer.
Från mycket bra föreläsare med intressanta ämnen till en grupp där vi hade intressanta diskussioner vid varje tillfälle och ett nätverk med mig hem som gick utbildningen samtidigt.

Jag åkte hem med mycket motivation och kunskap som hade tagit många år att lära sig utan denna utbildning.

CERTIFIKAT NUMMER 102

CERTIFIERAD VD

Då jag är ägare och även vd i mitt bolag, sökte jag en utbildning som skulle passa mig och bolagets framtid. Trodde att jag skulle få en bra utbildning, men fick mycket mer än jag någonsin drömt om. 

Executive People’s utbildning Certifierad vd, är en superutbildning som jag kan rekommendera alla som vill förstå helheten och hur vi ska ta oss an framtiden i företaget. 

5 stjärnor från mig

Afshin Dabiri.
Certifierad VD

Säkerhet Ordningsbevakning SOB AB

CERTIFIKAT NUMMER 103

CERTIFIERAD VD

Med hög kompetens hos både kursledare och föreläsare, kommer jag hem med otroligt mycket ny kunskap och känner att jag fått en mycket bra utbildning.

Funderar du på att bli certifierad vd? Gör det, du kommer inte att bli besviken

Ulrika Ekström Hansa Oil AB

CERTIFIKAT NUMMER 104

CERTIFIKAT NUMMER 105

CERTIFIKAT NUMMER 106

CERTIFIKAT NUMMER 107