Nöjda, så vill vi ha det

Referenser

Grundläggande VD-utbildning

Kursens upplägg och pedagogik var kvalitativ, relevant och jag upplevde att teorin styrde mot det ändamål som jag behövde kunskap inom. Föreläsarna är väldigt kunniga och de lyckades med att konkretisera samt svara på flera av de frågeställningarna jag hade innan kursen. Rekommenderar kursen starkt.

Andrés Heredia-Toledo, vice VD, CSK Projekt AB

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning
Grundläggande VD-utbildning
Nybliven VD hösten 2020. Kände att jag behövde lite kött på benen i VD rollen 😀 . Bra upplägg på kursen och mycket bra föreläsare. Rekommenderar den starkt.

 

Michael Brandtman, VD Lennart Örnmarks Måleri Firma I Malmö AB
Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Efter de första fem dagarna på Executive program

En fantastisk utbildning som är lätt att applicera på den verksamhet du leder. Utbildningen erbjuder högkvalitativa föreläsare och ämnen som är aktuella i din ledarroll. Kursledarna är väldigt måna om att varje deltagare får ut så mycket som möjligt av utbildningen. Du blir sedd, lyssnad på och utmanad. Kan varmt rekommendera utbildningen! Ser mycket fram emot resterande utbildningsdagar på Executive program.

Annika Kjellemar, Rektor Consensum Gymnasium

Läs mer om Executive program

Certifierad VD-utbildning

Det är verkligen en fantastiskt givande utbildning med många kompetenta föreläsare. Rekommenderas varmt till både nuvarande och blivande verkställande direktörer.

Delia Zadius, f.d. VD Blomstra

Läs mer om Certifierad VD-utbildning

Grundläggande VD-utbildning

Tack för en bra kurs.

Utbildare Benny är en man med både stort hjärta och imponerande erfarenhetsbank att ösa ur (vilket han gör med besked)

Han och de övriga deltagarnas engagemang gjorde utbildningen minnesvärd och bra. Den passade mig bra och jag har rekommenderat min VD-kollega att gå kursen i Stockholm senare.

Erik Bergström, VD OMT Tech AB

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Grundläggande VD-utbildning, 2 dagar

Fick mycket mer än ökad kunskap och förståelse på VD-rollen. Föreläsaren Benny imponerade stort och lämnade viktiga delar av sin erfarenhet hos deltagarna. Jag rekommenderar kursen starkt och hoppas jag kan ta vidare utbildning snart 😊

Húni Heiðar Hallsson, VD Lindbergs

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning

Företagsanpassad styrelseutbildning

Jag rekommenderar verkligen utbildningen. Mycket bra föreläsare som anpassade utbildningen efter våra behov och därmed gav oss en bra grund för vårt fortsatta styrelsearbete.

Eva Larsson, VD Synologen AB

Läs mer om Företagsanpassade utbildningar

Executive program

Efter att ha tillträtt rollen som VD, oktober 2020, var det ett bra läge att gå Executive Peoples VD-utbildning i 10 dagar under hösten 2021. Utbildningen tog mig igenom alla viktiga ämnen som ligger inom en VD’s ansvarsområde och de skapade en bra mix av kompetenta föreläsare som tillsammans med ett aktivt deltagande från alla kursdeltagare gjorde att utbildningen blev en fullträff!

Johan Öberg, VD Albion Nordic AB

Läs mer om Executive program
Certifierad VD-utbildning
Gillade kombinationen av kompetenta föreläsare, praktiska arbetsuppgifter och intressanta diskussioner med övriga kursdeltagare. Kan varmt rekommendera utbildningen för dig som är eller ämnar bli VD!
Johan Sträng, Regionchef SYD och MITT, Curonova
Läs mer om Certifierad VD-utbildning

VD-programmet

Efter ett par år som VD var det dags att fördjupa mina kunskaper och sätta mig in i vad det ”egentligen” innebär att vara VD.

Valet föll på en 5 dagars kurs i VD programmet hos Executive People.

Mycket imponerad att man har lyckats att få till så många bra föreläsare och bra ämnen under 5 dagar, stor kunskapsnivå som jag värdesätter högt. Nu planerar jag för ytterligare 5 dagar till våren 2022 med mer fördjupning i ”Affärsplanen”.

Carola Tunström, VD Etni AB

Läs mer om VD-programmet

Executive program

Efter ett par år som VD kände jag att det var dags att förnya mina kunskaper och hjälpmedel i min vardag. Jag fastnade för Executive People och 10-dagars Executive Program. Bra utbildningsupplägg, bra och kunniga kursledare, fantastiska kursdeltagare från olika branscher som delade kunskap och erfarenhet.

Kan varmt rekommendera utbildningen för alla i ledande position.

Adil Jusic, VD Securitas Retail AB

Läs mer om Executive program

Certifierad VD-utbildning

Jag har gått första halvan av min utbildning till Certifierad VD hos Executive People och är väldigt nöjd så här långt. Trots att utbildningsdagarna, pga Covid, varit digitala så har det fungerat väldigt bra. Blandningen på föreläsare är föredömlig och kunskapsnivån mycket hög. Jag har några års erfarenhet av att driva bolag och vara VD men har ändå lärt mig nya saker och framförallt fått en större kunskap och förståelse av att vara VD.

Jag rekommenderar alla i ledande position att vidareutbilda sig hos Executive People.

Jesper Wirén, VD Enjay

Läs mer om Certifierad VD-utbildning

Executive program

Nybliven VD som jag är blev jag rekommenderad att gå 10-dagar VD-utbildning (Executive program) via Executive People för att få en bättre förståelse och kunskap i rollen som VD vilket jag verkligen har fått. Utbildningen har skett på distans via Zoom pga rådande pandemi och Executive People har verkligen lyckats få det att fungera.

Kan starkt rekommendera utbildningen för både nyblivna och om man varit VD ett tag, man kan aldrig utbilda sig för mycket 😉.

Tobias Bauer, VD Nytorps Rör

Läs mer om Executive program

Grundläggande VD-utbildning

Sammansättningen av deltagare från vitt skilda verksamheter och branscher gjorde att utbyte av erfarenheterna blev stora. I min bransch, lantbruk och djuruppfödning, där man ofta sitter på ”alla stolarna” själv, fick jag hjälp att räta ut många funderingar och fick bra verktyg med mig hem.

Upplägget med breakout rooms tillsammans med en fantastisk föreläsare och proffsig ”backoffice”-hjälp gjorde att jag höjer denna utbildning via Zoom, högt. Mycket inspirerande!

Susanne Esseen, VD Stora Ekeby Säteri & Stora Ekeby Kött

Läs mer om Grundläggande VD-utbildning
Trött på mail som fastnar?

Lämna ditt telefonnummer, vi diskuterar allt direkt!

Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå