Det här med GDPR

Registreringen hos Executive People är helt frivillig och dina uppgifter behandlas givetvis med fullständig sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (PUL) vår egna integritetspolicy och GDPR, det vill säga rätten att radera sina uppgifter i kundbaser och system. Om du vill ändra eller ta bort något kan du när som helst kontakta oss.

Vad är anledningen till att vi sparar e-postadress?

Alla uppgifter du lämnat till oss lagras i vårt kurshanterings-system EduAdmin. Detta behövs för att vi skall kunna ha kontakt med dig innan och under din utbildning. Samt ifall du behöver ha ditt intyg/diplom på nytt i efterhand.

Hur länge sparar vi e-postadressen?

Vi sparar dina uppgifter i marknadsföringssyfte (vi delar inte med tredje part). Givetvis kan vi ta bort dessa per omgående om du så önskar, men då missar du också utskick om fortsättningskurser etc.

Vilka rutiner finns för att radera en person i våra register?

Du ansvarar själv för att kontakta oss för borttagning.

Vilka delar vi med oss av informationen som matas in på sajten?

Vi delar endast dina uppgifter till EduAdmin där du registrerar din kursanmälan.
Vi delar också ut dina uppgifter till uppdragslärare som har avtal med oss och behöver bakgrundsinformation om vem du är som ska gå utbildningen.

 

Vår integritetspolicy

Integritetspolicy för kursdeltagare och företag

2021-05-12

1. Allmänt

Denna policy avseende integritet (”Integritetspolicy”) beskriver hur Executive People AB, samlar in, använder och lagrar dina personuppgifter när du registrerar din kursanmälan samt andra uppgifter och dokument i syfte att göra en spontanansökan eller söka en specifik ledig tjänst via vår webbplats.

Genom att godkänna denna Integritetspolicy samtycker du till att behandlingen av dina personuppgifter genomförs i enlighet med vad som framgår nedan.

2. Personuppgiftsansvar

Executive People AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och därmed ansvarig för att dina uppgifter hanteras på ett korrekt och säkert sätt i enlighet med gällande lagstiftning.

Kontakt: Executive People AB, info@executivepeople.se

3. Den lagliga grunden för behandling av dina personuppgifter

Behandlingen av dina personuppgifter baserar sig på ditt samtycke. Du kan alltid återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter genom att kontakta oss.

4. Vilka personuppgifter samlas in?

Vi samlar in och lagrar sådan information om dig som erhålls från dig, då du anmäler dig till en utbildning hos oss.

5. Hur använder vi dina personuppgifter?

Dessa används för att ha kontakt med dig innan och under utbildningen, samt att informera dig om nya utbildningar. Du kan när som kontakta oss, så tar vi bort dina uppgifter i vårt kurshanterings-system. Vi delar också dina uppgifter till lärare som har avtal med oss och som skall genomföra kursen du anmält dig till.

Du kan när som helst be oss att ta bort din information, info@executivepeople.se.

Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå