Vem är en bra VD?

En utbildad VD

VD-utbildningar

Certifierad VD-utbildning
20 dagar

Efter denna utbildning, kan du kvittera ut en VD-certifiering. Ett bevis på att du genomgått hela utbildningen och som spetsar ditt cv för framtida VD-uppdrag. Utbildningen riktar sig till dig, som vill lära dig helheten av VD-uppdraget. I 15 dagar är vi i våra utbildningslokaler i Stockholm och de sista fem dagarna åker vi iväg, där vi tar det sista greppet om ledarskapet och hur vi blir framgångsrika i företagandet.

Executive-program
10 dagar

Det här är programmet för dig som verkligen vill lära dig mer. Ett fullpackat schema med mycket kunniga utbildare. Fördjupningar inom alla områden, vilket gör att du efter utbildningen inte bara kommer att förstå hela rollen som VD, utan också kan få hela företaget och styrelsen att gå mot samma mål och visioner. Arbete med egen affärsplan är ett måste för att få godkänt & erhålla diplom.

VD-program
5 dagar

Alla beslut fattas i toppen på ett företag, vilket gör att VD & styrelse måste veta vart man ska med sitt företag, hur man ska ta sig dit och framförallt vem som ska göra det. VD-Programmet hjälper dig att bli en framgångsrik VD som vet hur man driver företaget framåt tillsammans med styrelse, anställda och andra intressenter.

Grundläggande VD-utbildning
2 dagar

Vår populära 2-dagars VD-utbildning omfattar grunderna du behöver för att bli en framgångsrik VD. Du får lära dig de olika lagar och bestämmelser som gäller och vilka krav som ställs på dig som VD.

Trött på mail som fastnar?

Lämna ditt telefonnummer, vi diskuterar allt direkt!

Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå