Att arbeta som

Styrelseledamot

Styrelseutbildningar

Grundläggande styrelseutbildning
1 dag

I vår Grundläggande styrelseutbildning får du lära dig grunderna i lagstiftningen och vilka krav som ställs på dig som styrelseledamot. Kursen är mycket omtyckt och anpassad så att vem som helst med enkla grundkunskaper kan följa med.
Våra styrelseutbildningar genomförs i Stockholm och Göteborg, samt via Zoom.

Certifierad styrelseledamot
3 dagar

Man kan önska många kompetenser i ett litet bolag, men brist på kapital och kontaktnät får de flesta att göra allt själva. Ett aktivt och fungerande styrelsearbete är då en nödvändighet för ytterligare framgång och lönsamhet. I kursen Certifierad styrelseledamot, får du lära dig mer om lagar och förordningar, samt få enkla tips på vägen och få hjälp med mallar och andra dokument.

Företagsanpassade utbildningar

Vår specialdesignade styrelseutbildning omfattar mycket mer än bara grunderna du behöver för att bli en framgångsrik styrelseledamot. Vi anpassar utbildningen för er, efter era behov på företaget.

Trött på mail som fastnar?

Lämna ditt telefonnummer, vi diskuterar allt direkt!

Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå