“Vi älskar känslan av beröm…”

Efter att ha utbildat tusentals personer för rollen som vd eller uppdrag i styrelse så vet vi vad som krävs för att man ska lyckas som vd eller ledamot i små och medelstora företag. I alla utvärderingar som vi gör efter avslutade utbildningar, hamnar vi på mellan 4,5 och 4,7 av 5,0 möjliga.
Vilket vi är otroligt stolta för, och tackar bland annat alla våra professionella samarbetspartners för det. Men givetvis strävar vi hela tiden efter att bli bättre!  

Executive People är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom utbildningar riktade mot vd och styrelse, och vi utbildar årligen 100-tals vd/ ledare och befattningshavare inom effektivt styrelsearbete och till rollen som vd. Vi erbjuder personer som arbetar i små och medelstora företag utbildningar inom ekonomi, vd-rollen, styrelsearbete, management samt ledarskap.
En nyckel till våra uppskattade utbildningar är givetvis våra mycket duktiga utbildare!

Executive People är ett av Lloyd´s Register registrerat och certifierat utbildningsföretag

Företaget har givetvis kollektivavtal.

Bosse Brixeman, grundare

 

Bosse Brixeman

Företagets grundare med lång erfarenhet av egna företag som entreprenör. Vd- och styrelseerfarenhet från både egna och externa privata och publika företag. Utbildning inom ekonomi, personal och marknadsföring. Brinner för företagandet och de olika processerna som företagare ställs inför.
Kom ut med boken “Att vara vd” som tar upp helheten med uppdraget som vd, med allt från försäljning till styrelsearbetet.

0

Start typing and press Enter to search