Hybrida klassrum – valet är ditt

På våra VD-utbildningar som är 5, 10 eller 20 dagar långa, kan du själv bestämma om du vill delta fysiskt eller vara med via Zoom. Våra moderna hybrida utbildningslokaler, ger dig som deltagare valmöjligheten – att närvara fysiskt eller digitalt. Eller varför inte dela upp utbildningen mellan att vara på plats, och sen hemma via Zoom?

Lokalerna har fast teknik så som fjärrstyrd kamera, integrerade mikrofoner och högtalare i taket. Vilket gör att ljud och bild blir mycket bra. Och du som väljer att delta via Zoom, kan lätt hänga med vad som händer i klassrummet.

Priset är detsamma oavsett vilken form du väljer. Vill du vara med på Zoom meddela oss senast en vecka före på info@executivepeople.se.

Våra utbildningslokaler i Stockholm ligger på Fleminggatan 7. Nära T-centralen, Centralstationen, flygbussen samt Arlanda Express.

Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå