VIDAREUTVECKLING

Du har nu gått 10 dagar och nu kan det kanske vara på plats att vidareutveckla dina kunskaper, till en ny nivå. I detta paket på 10 dagar ingår nedan block. 5 dagar i Stockholm och de sista utbildningsdagarna på Gran Canaria.

CERTIFIERAD VD-UTBILDNING

Datum till hösten:
5,6,7 september
3,4,5 oktober
Samt 4,5,6,7,8,9,10,11 november på Gran Canaria
(utbildning ca 40 timmar på GC)
Nedan block ingår, samt “All inklusive”
 
 

Utbildningsblock

ARBETSMILJÖANSVAR – 1 Dag

Arbetsmiljölagen är entydig. Ansvaret för arbetsmiljön är arbetsgivarens. Det betyder att arbetsgivaren ska verka för en god arbetsmiljö genom att förebygga risker i arbetet för att förhindra olycksfall och ohälsa. Eftersom arbetsgivaren är en juridisk person tillkommer ansvaret i praktiken den högsta ledningen inom företaget, vilket i första hand riktar sig till vd i företaget. Ansvaret för arbetsmiljön som sådant kan inte delegeras, bara ansvaret att utföra uppgifter avseende arbetsmiljön. Vi reder ut vad som gäller och tittar på lagstiftningen och ditt ansvar som vd

PROJEKTPLANERING / MANAGEMENT – 2 Dagar

Projekt har funnits i alla tider. Projektet syftar till att uppnå vissa mål och resultat inom en viss angiven tid. Projektet har en början och ett slut. Under den tid som projektet varar skall vissa arbetsuppgifter utföras på ett visst sätt för att man skall nå bestämda mål. Projektet kräver en egen organisation för ledning och styrning, egen ekonomi och egen budget för verksamheten. Projektet planeras, startas, genomförs och avslutas. Projektet är inte detsamma som den egentliga verksamheten utan bildar en egen helhet som arbetar för att nå sina speciella mål. Resultatet av projektet kan emellertid innebära att ny verksamhet startas eller att ordinarie verksamhet förändras alternativt att en bestämd uppgift slutförts. Hemarbete

KONSTEN ATT SKAPA VÄRLDENS BÄSTA FÖRETAG! – 3 Dagar

Ingen kommer undan! Idag måste alla företag jobba konstant med sin utveckling. Det handlar om att vinna eller försvinna. I utbildningen varvas forskning, tankar och tips med övningar, exempel och intervjuer. Steg för steg går vi igenom vad chefer och medarbetare måste göra för att skapa världens bästa företag. Det gäller att utmana det som sitter i väggarna och våga tänka nytt, kring ledarskapet och medarbetarskapet, kring organisation och arbetssätt. Det handlar om att skapa ett företag där människor verkligen vill jobba, där visionen och målen är tydliga och där alla drivs av lust att åstadkomma något, tillsammans.  Genom att jobba målmedvetet med dessa kan alla verksamheter stärka sin attraktions- och konkurrenskraft. Hemarbete med “Succénycklarna”

EKONOMI – Fördjupning del 3 – 1 Dag

I denna del, fördjupar vi oss än mer än tidigare. Hur kan man göra en investering om man inte vet hur det går för företaget? Vad är skillnaden mellan Resultaträkning och Balansräkning. I våra undersökningar visar det sig att endast ca 15% av vd och styrelseledamöter i små och mellanstora företag, känner till skillnaden. Vi reder nu ut begreppen en gång för alla. Vad är nyckeltal? Vilka nyckeltal gäller för vår bransch och hur kan vi avläsa hur det går för våra konkurrenter?

MARKNADSFÖRING & FÖRSÄLJNING. Fördjupning – 1 Dag

I denna del, fördjupar vi oss än mer än tidigare. Hur styr man organisationens drivkrafter framåt i säljprocessen. Hur planerar vi marknadsaktiviteter och synkar detta med organisationen? Vad är viktigt att tänka på i ett företag som ständigt förändras? Hur följer vi upp att marknad och säljavdelningen gör det dom ska göra? En av landets ledande profiler inom området, kommer och reder ut alla begrepp & tankar. Många värdefulla tips och “How to do it”

LEDARSKAP – Fördjupning

Ledarskap är ur ett organisatoriskt synsätt ett speciellt beteende som människor utövar i avsikt att påverka andras tänkande, inställning och uppförande, står det som förklaring i Wikipedia. Vad innebär det här i praktisk vardag? Vad är en bra ledare? Kan man träna sig till att bli en bra ledare, eller är det medfött? Hur ska vi på bästa sätt föregå med gott exempel inför både kunder, personal och andra intressenter? Vi är ansiktet utåt och vi är företagets ledare som vd, vilket ställer stora krav på oss som ledare. Vi kommer att dels att lära oss hur vi ska agera, men också öva rent praktiskt på detta.
Olika gruppövningar och andra ledarövningar. Sker på Gran Canaria

AVSLUTNINGSDAGAR PÅ MALLORCA ELLER GRAN CANARIA

De fem sista dagarna på Certifieringsutbildningen är vi på Mallorca eller Gran Canaria. Varför vi vi valt dessa är av många anledningar. Dels får vi en mer gruppkänsla och mer teambyggande, vilket är otroligt viktigt i din roll som vd att dels förstå, men också uppleva. Klimatet och den goda maten är mycket bra anledning att få avsluta din Certifieringsutbildning utomlands med. Nu när du lagt ner så mycket arbete. Men, vi vill också påpeka att den här tiden när vi är utomlands är ingen semester. Vi har arbeten för dig och din grupp från morgon till sena kvällen, men givetvis ska du få vila emellan varven också. Grupparbeten kan utföras runt poolen eller andra ställen. En eftermiddag & kvällstur till något lokalt företag ingår med middag och vinprovning. 

IPAD

Vi anser att det är viktigt att man som Vd har tillgång till information ganska snabbt. Därför ingår en IPAD-mini i din utbildning. Du kommer också att få göra skriftliga prov för att klara av din certifiering. Dessa skriftliga prov är via internet med frågor som du garanterat klarar av om du varit med på alla dagarna.

Utbildningsledare

Stefan Sebö

Agneta Olsson

Mats Wester

Bo Tonnquist

Ulf Löwenhav

FRÅGOR OM UTBILDNINGEN

Har du frågor om denna utbildning, eller någon annan utbildning hos oss, är du alltid välkommen att ringa mig direkt, så reder vi ut dina frågetecken. Vill du hellre e-posta, så gör du det på bosse@executivepeople.se Välkommen att höra av dig 0768-533575  

Konferenshotell

Välkommen till Sunprime Atlantic View, en omtyckt anläggning med perfekt läge i populära Playa del Inglés.

Atlantic View var det första Sunprime-hotellet som slog upp portarna. Sedan dess har det fortsatt att attrahera både nya och återkommande gäster som reser utan barn. Välkommen hit och upplev allt som vi tycker ska ingå i en lyckad vuxensemester! Läs mer här:  https://www.ving.se/kanarieoarna/playa-del-ingles/sunprime-atlantic-view

The Hotel Playa Golf, in Playa de Palma, Mallorca, offers its clients all of the services necessary to make their stay as pleasant as possible.It has three swimming pools, one of which is heated, an aquatic toboggan, solarium terrace, fitness machines, spa & wellness, tennis courts, mini-golf surrounded by a pretty garden, cyclist center, events and meetings center, a buffet restaurant where you can enjoy the best gastronomy of the island, and three cafeterias with different atmospheres. And above all, good service and familiar and cordial treatment are our priority.

Läs mer här: 

http://www.hotelplayagolf.com/site/en/playa-golf-gallery/

Eventuellt tillkommer Enkelrumstillägg

0

Start typing and press Enter to search