• Jag var ny som vd och min styrelse rekommenderade att jag gick en lämplig utbildning. Efter att jag sökte på nätet och hörde mig för med kollegor i koncernen, så föll valet föll på Executive People som kunde ge en utbildning som tar hänsyn till alla de olika rollerna som finns i tjänsten som vd.

  Executiveprogram har gett mig en klar bild av mitt uppdrag, användbara nycklar och verktyg och stärkt mitt eget marknadsvärde.

  Peter Lindvall
  Peter Lindvall
 • Jag ville utveckla mig och mitt vd-skap och valde att gå 10 dagars Executive Program hos Executive People, och trodde att jag skulle få en utbildning som var bra, men jag är mycket glatt överraskad att utbildningen var både bättre och djupare än jag trodde.

  Den här utbildningen skulle alla vd behöva gå.

  Marianne Ohlson
  Marianne Ohlson
 • Som nybliven VD ville jag utveckla mig själv i många ämnen och hittade Executive People på nätet, Skillnaden som gjorde att jag valde just Executive People var att de erbjöd just den breda kunskapen som jag sökte.

  Innan man har gått en kurs vet man aldrig vad man får ut av den, men jag måste nu i efterhand säga att jag valde helt rätt och fick ut mycket mer än jag trodde.

  Jag är mer än nöjd.

  Loizos Papadopoulos
  Loizos Papadopoulos VD, Fontana Food
 • Vd-programmet var mycket bra upplagt med klara och avgränsade områden vid varje utbildningstillfälle.

  Jag fick mycket bra kunskaper och kontakter inom olika branscher. Helheten och atmosfären på utbildningen var jättebra.

  Kan definitivt rekommendera Vd-programmet till andra som vill växa professionellt, men även privat.

  Jessica Johansson
  Jessica Johansson
 • Då jag är ägare och även vd i mitt bolag, sökte jag en utbildning som skulle passa mig och bolagets framtid. Trodde att jag skulle få en bra utbildning, men fick mycket mer än jag någonsin drömt om. 

  Executive People’s utbildning Certifierad vd, är en superutbildning som jag kan rekommendera alla som vill förstå helheten och hur vi ska ta oss an framtiden i företaget. 

  5 stjärnor från mig

  Afshin Dabiri
  Afshin Dabiri Säkerhet Ordningsbevakning SOB AB
 • Med hög kompetens hos både kursledare och föreläsare, kommer jag hem med otroligt mycket ny kunskap och känner att jag fått en mycket bra utbildning.

  Funderar du på att bli certifierad vd? Gör det, du kommer inte att bli besviken

  Ulrika Ekström
  Ulrika Ekström Hansa Oil AB
executive_people_lrqa_150logo

Styrelseutbildning och vd-utbildning

Våra utbildningar är mycket omtyckta och anpassade så att vem som helst med enkla grundkunskaper kan följa med. Utbildningarna sker bland annat genom upplevelsebaserad inlärning som kräver aktivitet, engagemang och eget ansvar av alla deltagare, och sedan kan appliceras till det egna företaget. Vi ger en komplett verktygslåda som innehåller många mallar och dokument som gör att du och ditt företagande kan nå nya höjder.

Har du vad som krävs?

Kunskap är nyckel till framgång. Därför har Executive People tagit fram skräddarsydda styrelseutbildningar och vd-utbildningar inriktade mot små- och medelstora företag. Vi erbjuder allt från vd- och styrelseutbildningar till utbildningar inom ekonomi och ledarskap – områden som är otroligt viktiga för ett bolags framgång och faktiskt hela dess existens.

0

Start typing and press Enter to search