UTBILDNINGSLEDARE

Marlene Jegeborn

Marlene verkar inom verksamhetsrådgivning och affärsutveckling samt styrelserelaterade frågor utifrån sin bakgrund som ägare/VD med extern styrelse i mindre koncern och försäljningschef i ett globalt bolag.
Ledarerfarenheter inom generationsskifte som VD/ägare, turn-arounds, tillväxtresa som försäljningschef, ledningsgrupp svenskt bolag inom Nasdaq-listat global koncern.

Marlene är också certifierad ledarskapscoach och möjliggör accelerering av det egna ledarskapet hos verksamhetschefer fullt ut samt föreläser om hållbart ledarskap och företagskultur.

Stefan Sebö 

Stefan har arbetat med förändringsarbete för människor i företag och organisationer i mer än 35 år. Han är en av Sveriges mest efterfrågade konsulter och utbildare inom affärsutveckling, försäljning, och konsten att skapa vinnande team.

Han har skrivit flera mycket uppskattade böcker 
bl.a “RESULTAT- Din guide till personlig framgång” som när den kom ut blev nominerad till årets ledarskapsbok. Nu aktuell med nya boken ”Konsten att skapa världens bästa företag. 7 faktorer för att lyckas”

 

Patrik Wohlfeil

Försäljnings och ledarskapskonsult som i botten är marknadsförare och varumärkesstrateg, med lång erfarenhet inom reklambranschen som marknads, försäljningschef och med över 20 års erfarenhet som konsult / utbildare för både näringslivet och högskola.

Patrik har lång erfarenhet inom kundservice, försäljning, ledarskap, förhandlingsteknik och marknadskommunikation och personlighetsprofilering.
Aktiv som föreläsare vid flera högskolor och utbildningsföretag.

Patrik Fallberg

Patrik Fallberg är advokat med särskild inriktning på att företräda arbetsgivare i arbetsrättsliga frågor. Företräder såväl svenska arbetsgivare inom privat och offentlig sektor såväl som utländska arbetsgivare som bedriver verksamhet i Sverige.

Patrik Fallberg biträder sina klienter med löpande och förebyggande rådgivning, vid förhandlingar och domstolstvister, skriver artiklar på området samt har en betydande utbildningsverksamhet.

Ulf Löwenhav

Ulf är civilekonom MBA och har stor teoretisk och praktisk erfarenhet som ekonomilärare, vd och styrelsemedlem och föreläsare och har skrivit ekonomiböcker och publicerat flera hundra artiklar inom olika aspekter av företagsekonomi.

För att göra ekonomi enkelt och lättillgängligt varvar Ulf teori med ett pedagogiskt engagemang med praktikfall.

Mats Wester

Mats Wester har över 30 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning i ledande befattningar på ledningsgruppsnivå från ett flertal olika branscher och företagskulturer. Han har verkat i positioner som marknadsdirektör, business area manager och VD i företag som McDonald’s, Spendrups, General Electric, Cederroth, TV-shop och Mattel Toys och byggt varumärken som Norrlands Guld, Mariestads, LOKA, Nutrilett, Salvekvick, HtH m.fl.  

Civilekonom från Uppsala Universitet. Är idag verksam som Senior Brand and Innovation Advisor på KANTAR Sifo  

Tony Wetter

Tony Wetter har 25 års erfarenhet från organisationsutveckling för små, medelstora och stora företag. Han har tränat tusentals individer och hundratals företag både nationellt och internationellt. Han coachar och stödjer ledningsgrupper, linje- och funktionschefer för att bidra till en ökad medvetenhet kring företagets tillväxt och tillväxtledarskap i organisationen. Han är Civilekonom, Magister i Organisationsförändring och har studerat vid Uppsala Universitet, Mälardalens Högskola och Pompeu Fabra i Barcelona. Tony är sedan många år certifierad handledare för ett antal utvecklingsverktyg bl a IDI-360, SPQ och LNQ och Kärnkvaliteter. 

Tony har sedan 1996 haft egna uppdrag som projektledare, försäljningschef, ledarskapsutvecklare, VD, Affärsområdesansvar och styrelseuppdrag. Han är idag verksam som tillväxtkonsult och VD för Auxentum Organisationsutveckling och samarbetspartner till Executive People.

Bo Tonnquist

Bo Tonnquist är föreläsare, författare och konsult med lång operativ erfarenhet inom projektledning, verksamhetsutveckling och marknadsföring. Som senior partner i Baseline Management AB hjälper han företag och organisationer att utveckla och implementera projektorienterade arbetssätt och agila metoder.

Han är aktiv som föreläsare på flera universitet, högskolor och utbildningsföretag.
Bo var med och utvecklade certifiering av projektledare i Sverige och har varit medlem av IPMA:s svenska certifieringsstyrelse.

 

Anders Råberger

Anders Råberger har jobbat som rekryteringskonsult i 14 år och är idag VD för Norén & Lindholm AB. Tidigare i sin karriär har Anders jobbat som Försäljningschef och andra chefstjänster.

Anders är certifierad i TalentQ, OPQ samt Assesios olika personlighets- och färdighetstestverktyg. Anders har också en högskoleexamen i ekonomi.

 

Krister Frost

Krister Frost är jurist och ekonom och har över 20 års erfarenhet från juridikundervisning på universitet och högskolor.

Krister undervisar i beskattningsrätt, entreprenadjuridik och internationell affärsjuridik samt har över 20 års erfarenhet från styrelsearbete i aktiebolag, ekonomiska föreningar, bostadsrättsföreningar och ideella organisationer.

Krister utnämndes till årets lärare år 2016 av mälekon på Mälardalens högskola (EST)

 

0

Start typing and press Enter to search