STYRELSEUTBILDNING

Grundläggande styrelseutbildning

I vår Grundläggande styrelseutbildning får du lära dig grunderna i lagstiftningen och vilka krav som ställs på dig som styrelseledamot. Kursen är mycket omtyckt och anpassad så att vem som helst med enkla grundkunskaper kan följa med.

Om du efter den Grundläggande styrelseutbildning känner behov av att fördjupa dina kunskaper finns möjlighet att gå ytterligare två utbildningsdagar, vilket sammantaget motsvarar den 3-dagars Högre Diplomerade styrelseutbildningen. Du väljer då Påbyggnad- Högre diplomerad styrelseutbildning i kursutbudet för anmälan.

Här kan du läsa mer om vår Grundläggande Styrelseutbildning >>LÄS HÄR

Högre Diplomerad styrelseutbildning

Man kan önska många kompetenser i ett litet bolag, men brist på kapital och kontaktnät får de flesta att göra allt själva. Ett aktivt och fungerande styrelsearbete är då en nödvändighet för ytterligare framgång och lönsamhet. I kursen Högre Diplomerad styrelseutbildning får du lära dig mer om lagar och förordningar, samt få enkla tips på vägen och få hjälp med mallar och andra dokument. Styrelseutbildningen blandar teori och praktik på en djupare nivå.

I den Högre Diplomerade styrelseutbildningen ingår den Grundläggande styrelseutbildningen motsvarande den första dagen på utbildningen. Dag 2 och 3 ger fördjupade kunskaper i effektivt styrelsearbete. Har du redan gått vår Grundläggande utbildning finns möjlighet att enbart gå dag 2 och 3. Du väljer då Påbyggnad- Högre Diplomerad styrelseutbildning i kursutbudet för anmälan.

Här kan du läsa mer om vår Högre Diplomerad Styrelseutbildning >>LÄS HÄR

 

Styrelseutbildning hos Executive People

 

 

Styrelseutbildning och vd-utbildning Våra utbildningar är mycket omtyckta och anpassade så att vem som helst med enkla grundkunskaper kan följa med. Utbildningarna sker bland annat genom upplevelsebaserad inlärning som kräver aktivitet, engagemang och eget ansvar av alla deltagare, och sedan kan appliceras till det egna företaget. Vi ger en komplett verktygslåda som innehåller många mallar och dokument som gör att du och ditt företagande kan nå nya höjder.

0

Start typing and press Enter to search