[column width=”one-third” place=”first”]

EFFEKTIVISERA

Vi har skapat en mötesprocess som är enkel,  intuitiv och fullproppad med smarta funktioner som spar tid och gör att ni kan förbereda och genomföra möten med några knappklick[/column] [column width=”one-third” place=”center”]

BÄTTRE ORDNING

Slipp gräva i trådar i mejlkorgen! Med Styrelserummet räcker det med en inloggning för att få tillgång till protokoll, dokument, att-göra-uppgifter. Allt samlat på en plats.[/column] [column width=”one-third” place=”last”]

FÖRENKLA

I Styrelserummet får du snabbt översikt över alla dina styrelser och kan läsa dokument snabbt och säkert direkt i systemet. Det har aldrig varit enklare att förbereda sig för ett möte![/column] [column width=”one-half” place=”first”]

EFFEKTIVARE MÖTESPROCESS

Vi har utformat en mötesprocess som gör att du kan skapa möte dagordning och skicka en kallelse på några minuter. Du kan skicka ut förslag på mötestider till styrelsen, skapa och återanvända mallar för dagordning, bifoga filer till mötespunkter och mycket mer. Hela processen är enkel och intuitiv och du kan hela tiden se vad som är gjort och vad som ska göras på styrelsens översiktsvy. När justerarna är klara arkiveras protokollet och ni får en utskriftsvänlig kopia som kan skrivas ut eller sparas som pdf.

[/column] [column width=”one-half” place=”last”]

Infografik-processen440

[/column] [column width=”one-half” place=”first”]

oversikt

[/column][column width=”one-half” place=”last”]

SNABB PERSONLIG ÖVERBLICK

Det första du möts av när du loggar in på Styrelserummet är en enkel översikt där du kan se kommande möten i alla dina styrelser , dina aktiva uppgifter (t.ex. om du är vald justerare). Du har även utförlig information om kommande möten där du för mötesinformation och kan direkt läsa eller ladda ner alla mötesdokument. Du har även en personl att-göra-lista i varje styrelse så du enkelt kan bocka av dina uppgifter.

[/column] [column width=”one-half” place=”first”]

ALLT PÅ EN PLATS, ALLTID TILLGÄNGLIGT

Du behöver aldrig mer gräva i mejlkorgen för att hitta dagordningar, dokument, beslut om mötestider och annat, allt finns samlat i Styrelserummet . I dokumentbanken kan ni ladda upp alla filer som är centrala för er styrelse, t.ex. årsredovisning, stadgar, äldre protokoll etc. Här hittar ni även de dokument som bifogats med dagordningar till tidigare möten. I arkivet så hittar du alla mötesprotokoll som gjorts i Styrelserummet där allt innehåll är sökbart. En annan stor fördel är att Styrelserummet gör det enkelt för nya styrelseledamöter att sätta sig in i styrelsens arbete och ska en ledamot sluta så finns allt material sparat i systemet.

[/column] [column width=”one-half” place=”last”]

devices

[/column] [column width=”one-half” place=”first”]

sakerhet_mac

[/column] [column width=”one-half” place=”last”]

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi vet att styrelser hanterar känslig information och att säkerhet är mycket viktigt. Därför har vi lagt stora resurser på att göra Styrelserummet så säkert som möjligt. All trafik krypteras och alla filer lagras krypterat. Alla delar av systemet kontrolleras löpande av vår externa säkerhetskonsult på Rational Trust AB.

[/column]

FULLT MED SMARTA FUNKTIONER I STYRELSERUMMET

 

[column width=”one-third” place=”first”]
ÖVERSIKTSVY

Med vår översiktsvy får du snabbt översikt över kommande möten, vad du ska göra till mötet och vilka dokument du ska läsa. Är du med i flera styrelser så får du självklart överblick över alla.

[/column] [column width=”one-third” place=”center”]
DOKUMENTUPPLADDNING

Här kan ni ladda upp viktiga dokument som ska vara lättillgängliga för er styrelser som t.ex. årsredovisningar, stadgar, rapporter och mycket mer. Ni får hela 8 GB utrymme i baspaketet och kan köpa till mer efter behov.

[/column] [column width=”one-third” place=”last”]
PERSONLIG ATT-GÖRA-LISTA

Styrelserummet gör det lätt att hålla koll på vem som ska göra vad. Tilldela arbetsuppgifter under mötet eller efter och uppgifter hamnar automatiskt på personens att-göra-lista.

[/column] [column width=”one-third” place=”first”]
BIFOGA MÖTESDOKUMENT

Till varje punkt på dagordningen kan ni bifoga dokument som blir synliga för alla inbjudna ledamöter på översiktsvyn. Ni kan även välja att dessa bifogas med kallelsen.

[/column] [column width=”one-third” place=”center”]
FÖRSLAG PÅ MÖTESTIDER

Svårt att hitta en tid där alla kan? Vi har byggt in en funktion så ni kan skicka ut förslag på mötestider till alla i styrelsen som sedan kan logga in och bocka för när hen kan delta.

[/column] [column width=”one-third” place=”last”]
STYRELSEUTBILDNING

För att underlätta för personer som saknar erfarenhet från styrelsearbete så har vi gjort en snabbutbildning som du lätt hittar på din sida.

[/column] [column width=”one-third” place=”first”]
BEHÖRIGHETSKONTROLL

Varje användare kan tilldelas olika roller och behörigheter. På detta sätt kan ni t.ex. ge en VD-assistent eller revisor åtkomst till material utan att sitta med i styrelsen

[/column] [column width=”one-third” place=”center”]
VIKTIGA DATUM

Vi har byggt in en funktion så ni kan lägga in viktiga datum med påminnelser. Så slipper ni oroa er över att glömma viktiga saker i styrelsen

[/column][column width=”one-third” place=”last”]
EXPORTERA MATERIAL

Om ni vill avsluta ert konto kan ni enkelt spara ner alla protokoll och dokument i pdf-format.

[/column]

PRIS

4.995 SEK per styrelse och år

TESTA GRATIS I 30 DAGAR

0

Start typing and press Enter to search