EFFEKTIVARE MÖTESPROCESS

Vi har utformat en mötesprocess som gör att du kan skapa möte dagordning och skicka en kallelse på några minuter. Du kan skicka ut förslag på mötestider till styrelsen, skapa och återanvända mallar för dagordning, bifoga filer till mötespunkter och mycket mer. Hela processen är enkel och intuitiv och du kan hela tiden se vad som är gjort och vad som ska göras på styrelsens översiktsvy. När justerarna är klara arkiveras protokollet och ni får en utskriftsvänlig kopia som kan skrivas ut eller sparas som pdf.

 

Infografik-processen440


oversikt

SNABB PERSONLIG ÖVERBLICK

Det första du möts av när du loggar in på Styrelserummet är en enkel översikt där du kan se kommande möten i alla dina styrelser , dina aktiva uppgifter (t.ex. om du är vald justerare). Du har även utförlig information om kommande möten där du för mötesinformation och kan direkt läsa eller ladda ner alla mötesdokument. Du har även en personl att-göra-lista i varje styrelse så du enkelt kan bocka av dina uppgifter.


ALLT PÅ EN PLATS, ALLTID TILLGÄNGLIGT

Du behöver aldrig mer gräva i mejlkorgen för att hitta dagordningar, dokument, beslut om mötestider och annat, allt finns samlat i Styrelserummet . I dokumentbanken kan ni ladda upp alla filer som är centrala för er styrelse, t.ex. årsredovisning, stadgar, äldre protokoll etc. Här hittar ni även de dokument som bifogats med dagordningar till tidigare möten. I arkivet så hittar du alla mötesprotokoll som gjorts i Styrelserummet där allt innehåll är sökbart. En annan stor fördel är att Styrelserummet gör det enkelt för nya styrelseledamöter att sätta sig in i styrelsens arbete och ska en ledamot sluta så finns allt material sparat i systemet.

 

devices


sakerhet_mac

 

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi vet att styrelser hanterar känslig information och att säkerhet är mycket viktigt. Därför har vi lagt stora resurser på att göra Styrelserummet så säkert som möjligt. All trafik krypteras och alla filer lagras krypterat. Alla delar av systemet kontrolleras löpande av vår externa säkerhetskonsult på Rational Trust AB.


FULLT MED SMARTA FUNKTIONER I STYRELSERUMMET

 

  

  

 

PRIS

4.995 SEK per styrelse och år

TESTA GRATIS I 30 DAGAR