Genomgående bra upplägg och stort engagemang

Är man VD eller ska bli och vill bredda sina kunskaper så är min rekommendation att gå 20 dagar direkt. Jag var tveksam till sista veckan i Spanien men har idag insikten att det var det bästa på hela utbildningen. Inte pga sol och värme utan vad det gav mig i min VD-roll.

Utbytet som vi hade mellan oss VD-kollegor när man umgås dygnet runt var lika mycket värt som själva utbildningen.

Genomgående bra upplägg och stort engagemang från Bosse Brixeman!

Joakim Westerlind, Certifierad VD, Bjurfors i Åre AB

Nu är jag redo att leda företaget in i nästa fas

En heltäckande utbildning som verkligen stärkt mig i ledarrollen och som VD.
Den har gett mig mycket inspiration och många verktyg.

Nu är jag redo att leda företaget in i nästa fas.

Årets företagare 2019 i Katrineholm

Framtiden ser mycket ljus ut!

Veronica Gårdestig, Certifierad VD, Impecta fröhandel AB

Executive People har samlat några av de mest erfarna utbildare

Den 20-dagars VD certifiering har för mig varit nyckeln till förnyad inspiration och fokus båda på det personliga plan och med hänsyn till inriktning av mitt företag.

Executive People har samlad några av de mest erfarna utbildare inom respektive utbildningsområden och fått dom att dela med sig av deras många år av erfarenhet, vilket har varit mycket inspirerande och lärorikt.

Sist men inte minst fick jag träffa ett trevligt och glatt gäng av VD:ar från olika branscher, där möjlighet gavs för både reflektion av tanker, idéer, erfarenheter och där bidrog till mycket skratt och roliga stunder jag sent vill glömma.

Kursen får därför mina absolut högsta rekommendationer.

Michael Junge Pedersén, Certifierad VD, BIZNovation AB

5 stjärnor från mig

Då jag är ägare och även vd i mitt bolag, sökte jag en utbildning som skulle passa mig och bolagets framtid. Trodde att jag skulle få en bra utbildning, men fick mycket mer än jag någonsin drömt om. Executive People’s utbildning Certifierad vd, är en superutbildning som jag kan rekommendera alla som vill förstå helheten och hur vi ska ta oss an framtiden i företaget.

5 stjärnor från mig.

Afshin Dabiri. Certifierad VD, Säkerhet Ordningsbevakning SOB AB

Jag tycker att detta varit en klockren VD-utbildning

Jag tycker att detta varit en klockren VD-utbildning som jag definitivt kan rekommendera. Kursplanen innehöll precis rätt ämnen och gav mig verktyg som varit direkt tillämpbara i praktiken. Nivån var helt rätt och kursledarna har varit både erfarna och proffsiga.

Dessutom blev det ett riktigt bra utbyte med övriga kursdeltagare då grupperna var lagom stora vilket skapade bra diskussioner och dynamik.

Annika Jansen, Certifierad VD, Service Compagniet Svenska AB

Jag kan bara ge kursen högsta betyg

Genom åren har jag utbildat mig inom flera områden, allt från ekonomi till sälj. Men aldrig tidigare har jag gått en utbildning som överträffat mina förväntningar så som denna, och jag kom hem med mycket ny kunskap som kommer till användning varje dag. Kursens innehåll, planering, kursledare och föreläsare, håller alla en mycket hög nivå. Jag kan bara ge kursen högsta betyg.

Kennet Karjalaninen. Certifierad VD, Hallands motor

Kommer hem med otroligt mycket ny kunskap

Med hög kompetens hos både kursledare och föreläsare, kommer jag hem med otroligt mycket ny kunskap och känner att jag fått en mycket bra utbildning.

Funderar du på att bli Certifierad VD? Bli det, du kommer inte att bli besviken.

Ulrika Ekström. Certifierad VD, Hansa Oil AB

Det som gör Executive People unikt är att man valt att satsa på föreläsare av toppklass

Som VD i ett växande bolag ställs man hela tiden inför nya utmaningar. För att möta dessa utmaningar så är det viktigt att löpande fylla på ”verktygslådan”, med den kompetens som uppdraget kräver. Jag genomförde de första tio dagarna i VD-programmet 2013 och andra halvan med ytterligare tio dagar 2018. För mig var detta upplägget optimalt då Flexbuss har expanderat kraftigt varje år. När jag påbörjade VD-utbildningen 2013 var vi ca 120 medarbetare och nu 2018 passerar vi 500.

Jag valde Executive People som utbildningspartner efter en rekommendation av en affärskollega. Jag kommer nu i min tur att rekommendera Executive People vidare i mitt nätverk. Det som gör Executive People unikt är att man valt att satsa på föreläsare av toppklass. Detta har inspirerat och skapat dynamik under hela utbildningen. Att få bolla frågor med människor som själva har upplevt det jag som ledare ställs inför, är nyckeln till framgång.

Med nya kunskaper och erfarenheter kommer jag nu, att utveckla mitt ledarskap och min organisation mot nya mål

David Lindquist, Certifierad VD, Flexbuss AB

Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå