bord1

NYCKELN TILL FRAMGÅNG STARTAR HÄR

I denna helt webbaserade styrelseutbildning, kan du i lugn och ro gå igenom de viktigaste inom styrelsearbetet. Du kommer att få stifta bekantskap med Aktiebolagslagen, personligt ansvar och mycket mer som du behöver för att starta upp ditt styrelsearbete. Kursen är gjord att du går igenom olika kapitlen och får svara på frågor efter varje kapitel.

Efter varje kapitel och i slutet av kursen får du ett litet skriftligt prov, samt att du kan printa ut ditt eget intyg på genomgången styrelseutbildning. Detta är idag en nödvändighet för att arbeta seriöst i en styrelse.

 

LÄS MER HÄR

Kursupplägg

 

Executive People är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom utbildningar riktade mot vd och styrelse, och vi utbildar årligen 100-tals vd/ ledare och befattningshavare inom effektivt styrelsearbete och till rollen som vd. Vi erbjuder personer som arbetar i små och medelstora företag utbildningar inom ekonomi, vd-rollen, styrelsearbete, management samt ledarskap.
En nyckel till våra uppskattade utbildningar är givetvis våra mycket duktiga utbildare!

Executive People är ett av Lloyd´s Register registrerat och certifierat utbildningsföretag

>>Certifierad vd-utbildning

>>Executive Program

>>Vd-programmet

>>Grundläggande vd-utbildning

>>Grundläggande styrelseutbildning 1 dag

>>Högre diplomerad styrelseutbildning

>>Ekonomiutbildning 2 dagar

>>Företagsanpassade utbildningar

Styrelseutbildning Göteborg
Styrelseutbildning Stockholm
Styrelseutbildning Malmö

2.32.53.104.8

 

 

 

 

 

Styrelseutbildning och vd-utbildning Våra utbildningar är mycket omtyckta och anpassade så att vem som helst med enkla grundkunskaper kan följa med. Utbildningarna sker bland annat genom upplevelsebaserad inlärning som kräver aktivitet, engagemang och eget ansvar av alla deltagare, och sedan kan appliceras till det egna företaget. Vi ger en komplett verktygslåda som innehåller många mallar och dokument som gör att du och ditt företagande kan nå nya höjder.

0

Start typing and press Enter to search