Zoom har kommit för att stanna i vårt utbud!

Våra digitala utbildningar har varit mycket uppskattade. Så vi har valt att fortsätta med Zoom. Grundläggande VD-utbildning samt styrelseutbildningar finns som rena Zoom-utbildningar.

Och dessutom kan du välja om du vill vara med via Zoom eller vara på plats fysiskt, på alla våra utbildningar i Stockholm.

Och nu kan du som bokar utbildning i Stockholm, också välja om du vill delta fysiskt eller vara med via Zoom. Våra moderna hybrida utbildningslokaler, ger dig som deltagare större valmöjligheter. Utbildningarna genomförs tillsammans med de som är fysiskt närvarande och de som är med via Zoom.

Lokalerna har fast teknik så som fjärrstyrd kamera, integrerade mikrofoner och högtalare i taket. Vilket gör att ljud och bild blir mycket bra. Och du som väljer att delta via Zoom, kan lätt hänga med vad som händer i klassrummet.

Executive People

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå