STYRELSEBANKEN

styrelsemedlemmar


 

 

 

 

 

 

EFFEKTIVARE STYRELSEBANK

Under åren som vi utbildat tusentals ledamöter till landets olika styrelse, har vi fått förfrågan om en styrelsebank, och varför inte vi har en bank. Nu har vi tittat på det som finns och kommit fram till att vi måste effektivisera processen runt att det finns tusentals människor som vill arbeta i styrelser och även besitter stor kompetens och erfarenhet. Därav har vi nu startat vår styrelsebank. Du lägger enkelt in dig med din kompetens och företag går in och söker kompetens. Enklare kan det inte bli.

 

 


 

 

 

 

SNABB PERSONLIG ÖVERBLICK

Det första du möts av när du loggar in på Styrelsebanken är din profil och hur lätt det är att uppdatera den med olika diplom och erfarenheter. Tänk bara på att fylla på ordentligt i din profil. Du kan när och varifrån som helst gå in och uppdatera din profil. I samma sekund som du godkänner den, så finns du tillgänglig på “styrelsemarknaden”. 


 

 

 

 

SÄKERSTÄLL DIN PLATS!

Varje år tillsätts det tusentals nya ledamöter i olika styrelser runt om i landet. Hur man hittar ledamöter idag är lite olika. Det är allt från kontakter till olika rekryteringsföretag som får in ett uppdrag från ett företag. Med vår styrelsebank, finns allt på ett ställe. För dig som letar ett uppdrag och för företaget som letar efter just din kompetens. 

 

styrelsebank_möte


 

 

 

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi vet att personer och företag hanterar känslig information och att säkerhet är mycket viktigt. Därför har vi lagt stora resurser på att göra Styrelsebanken så säkert som möjligt. All trafik krypteras och alla filer lagras krypterat. Alla delar av systemet kontrolleras löpande av vår externa säkerhetskonsult på Rational Trust AB.


 

FULLT MED SMARTA FUNKTIONER I STYRELSEBANKEN

 

  

 

Gå direkt till Styrelsehuset